Servicii funerare complete

Lasa-ne
sa te ajutam
In astfel de momente grele
noi suntem aici pentru tine
Serviciile noastre complete
iti vor usura sarcinile
Acoperim toti pasii in organzarea unei inmormantari .
de la strictul necesar , pana la ultimele detalii
Repatrieri persoane
decedate
Suntem alaturi de dumneavoastra si ne angajam sa aducem persoana
pierduta inapoi acasa in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp.

Kedves látogatók,

Egy ilyen kényes pillanatban megígérjük, hogy Önnel leszünk, megbízható támaszként a nehézségek és fájdalmak pillanataiban! Amikor elveszítünk egy szeretett személyt, természetes, hogy megpróbáljuk leróni az utolsó tiszteletünket.
Mivel ezt megértjük, veletek vagyunk, hogy ez utóbbi tiszteletet hála koronázza meg, hogy tisztes tisztelettel és hálával vezesse az elhunytat az utolsó útra, az örökkévalóságba. A temetkezési szolgáltatások terén szerzett több mint 15 éves tapasztalattal a temetkezési szolgáltatások teljes skáláját kínáljuk, a temetésszervezés minden lépését lefedve a legszükségesebb dolgoktól a legapróbb részletekig.

Szolgáltatások listája

Eladni a koporsókat
Üzletünkben a koporsómintákat széles választékban kínáljuk, különböző esszenciákból, vallásos vagy virágmintákkal és változatos színekkel.
A koporsók ára minőségük függvényében változhat, a Mike temetkezési vállalatnál mindig van raktáron olyan koporsó, amely a legolcsóbbtól a legdrágábbig megfelel az Ön igényeinek.
A koporsó szabványos méretei kissé eltérhetnek, ezért a pontosításért kérjük, érdeklődjön temetkezési szolgáltatónknál.
Elhunyt kozmetikumok
A ravatalozó kozmetikai szolgáltatás az elhunyt felkészítését jelenti a temetési szertartásra, és annak lemosásából, öltöztetéséből, szükség esetén borotválkozásából, formázásából, szépítéséből áll.
Bebalzsamozás
A balzsamozás olyan gyakorlat, amelynek célja a holttest bomlási és megőrzési folyamatának megállítása, a holttest kellemetlen fizikai állapotba kerülésének mesterséges megőrzésének és megelőzésének mesterséges módszere, amely biztosítja a temetési szertartás lebonyolítását. higiénia.
Belföldi és nemzetközi temetési szállítás (elhunytak hazaszállítása)
Temetési fuvarozást végzünk belföldön és külföldön speciális hűtőkocsikkal. Az elhunytakat Európából bárhová hazaszállítjuk Romániába.
Temetési kellékek a szolgálathoz és a temetéshez
A temetési szolgáltatáshoz szükséges termékek és kiegészítők teljes választékát kínáljuk: Koszorúk, Koszorúk, Elrendezések, Gyászjelentés, Törülközők, Zsebkendők, Szalag, Tűk, Gyertyák, Gyertyák, Szalagok, Vas vagy fa keresztek, kilincsek, koporsó stb.
Személyzet a koporsó kezeléséhez, a gödör ásásához és a holttest eltemetéséhez
Ásd ki a gödröt vagy emeld fel a sírkövet, temesd el és helyezd a koszorúkat a sírra
Szükséges dokumentumok
Segítünk a Salaj megyei temetési segélyhez szükséges dokumentumok elkészítésében
Vendéglátó és alamizsnaszolgáltatás
A többi temetési szolgáltatáson kívül étkeztetést és alamizsnát is vállalunk.
Hamvasztas
A hamvasztás történhet az elhunyt élete során kifejezett kérésére, vagy a család, rokonok kérésére. Incinerarea se practica din ce in ce mai mult in marile orase ale lumii, si cauta sa ia locul unuia din cele mai vechi obiceiuri funerare – inhumarea.
Phone: +40 741 934 136
Fax: +40 260 662 042
Adresa noastra
Str. Andrei Saguna Nr. 28 , Zalau , Salaj