Servicii funerare complete

Lasa-ne
sa te ajutam
In astfel de momente grele
noi suntem aici pentru tine
Serviciile noastre complete
iti vor usura sarcinile
Acoperim toti pasii in organzarea unei inmormantari .
de la strictul necesar , pana la ultimele detalii
Repatrieri persoane
decedate
Suntem alaturi de dumneavoastra si ne angajam sa aducem persoana
pierduta inapoi acasa in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp.

Dragi vizitatori,

Intr-un moment atat de delicat, va promitem sa va fim alaturi, un sprijin de nadejde in clipe de grea incercare si durere! Cand pierdem pe cineva drag este firesc sa incercam sa oferim un ultim omagiu deosebit.
Pentru ca intelegem asta, suntem alaturi de dumneavoastra astfel incat respectul din urma sa fie incununat cu recunostinta pentru a conduce persoana decedata pe ultimul drum, pe cel spre eternitate, cu decenta respect si recunostinta. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul serviciilor funerare, va punem la dispozitie o gama completa de servicii funerare, care acopera toti pasii in organzarea unei inmormantari de la strictul necesar , pana la ultimele detalii.

Lista servicii

Vanzare sicrie
In magazinul noastre va punem la dispozitie o gama larga de modele de sicrie, din diferite esente, cu modele religioase sau florale si culori variate.
Preturile sicrielor variaza in functie de calitatea acestora, compania de pompe funebre Mike avand tot timpul In stoc sicrie ce pot satisface cerintele dumneavoasta, de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe.
Dimensiunile standard ale unui sicriu pot avea mici variatii, de aceea pentru lamuriri adresati Intrebari companiei noastre de servicii funerare.
Cosmetizare defunct
Serviciul de cosmetica mortuara reprezinta pregatirea persoanei decedate pentru ceremonia de Inmormantare si consta in spalarea, imbracarea, daca este cazul barbieritul, coafatul si cosmetizarea, acesteia
Imbalsamare
Imbalsamarea este o practica a carui obiectiv este acela de oprire a procesului de descompunere si conservare a trupului neinsufletit, o metoda artificiala de conservare si de impiedicare a intrarii intr-o stare fizica neplacuta a corpului neinsufletit, lucru ce asigura desfsurarea ceremoniei de inmormantare In conditii de siguranta si igiena.
Transport funerar intern si international (repatriere persoane decedate)
Efectuam transporturi funerare in tara si in strainatate cu autoturisme speciale frigorifice. Repatriem decedati din Europa oriunde in Romania.
Accesorii Funerare pentru slujba si inmormantare
Va oferim toata gama de produse si accesorii necesare pentru desfasurarea slujbei de inmormantare : Coroane, Jerbe, Aranjamente, Necrolog, Prosoape , Batiste, Panglica, Ace, Lumanari, Candele, Panglici, Cruci de fieri sau lemn, dolii pentru usa, catafalc etc.
Personal pentru manipularea sicriului , sapatul gropii si inhumarea cadavrului
Sapat groapa sau ridicat placa de cavou, inhumarea si asezarea coroanelor pe mormant
Documente necesare
Va ajutam la intocmirea tuturor actelor necesare ajutorului de Inmormantare in judetul Salaj
Servicii catering si pomeni
Pe langa restul serviciilor legate de inmormantare, va punem la dispozitie si serviciul de catering si pomeni.
Incinerare
Incinerarea poate fi facuta la cererea decedatului exprimata in timpul vietii, sau la cererea familiei sau respectiv apartinatorilor. Incinerarea se practica din ce in ce mai mult in marile orase ale lumii, si cauta sa ia locul unuia din cele mai vechi obiceiuri funerare – inhumarea.
Phone: +40 741 934 136
Fax: +40 260 662 042
Adresa noastra
Str. Andrei Saguna Nr. 28 , Zalau , Salaj