Servicii

SERVICII FUNERARE COMPLETE NON-STOP

1.Sicrie

Sicrie la preţuri accesibile, sicrie de lux modele unicat din import şi export. În aceste momente de grea încercare şi durere alegerea unui sicriu poate deveni foarte dificilă. La magazinul noastru vă punem la dispoziţie o gama largă de modele de sicrie, din diferite esenţe, cu modele şi culori variate.
Preţurile sicrielor variază în funcţie de calitatea acestora. Dimensiunile standard ale unui sicriu pot avea mici variaţii, de aceea pentru lămuriri adresaţi întrebări companiei noastre.

2.Cosmetizare

Serviciul de cosmetică mortuară reprezintă pregatirea persoanei decedate pentru ceremonia de înmormântare şi constă în spălarea, îmbrăcarea, dacă este cazul bărbieritul, şi cosmetizare acesteia.

3.Îmbalsamare.

Îmbalsamarea este o metodă artificială de conservare , oprire a procesului de descompunere, conservare şi împiedicare a intrării într-o stare fizică neplacută a corpului neînsufleţit, lucru ce asigură desfăşurarea ceremoniei de înmormântare în condiţii de siguranţă şi igienă.

4.Transport funerar intern şi international (repatriere persoane decedate)

Efectuăm transporturi funerare în ţară şi în străinătate autovehicule speciale frigorifice. Repatriem decedaţi din Europa oriunde în România şi din România oriunde în Europa.

5.Accesorii Funerare

Vă oferim o gamă de produse şi accesorii necesare pentru desfăşurarea slujbei de înmormântare
6.Săpatul gorpi şi înhumarea cadavrului

Săpat groapa sau ridicat placă de cavou. Personal pentru manipularea sicriului,
înhumarea şi aşezarea coroanelor pe mormânt

7.Acte pentru rezolvarea ajutorului de înmormântare Sălaj

8.Încinerare

Oferim servicii funerare oriunde în România, indiferent de distanta dintre sediul nostru şi locaţia înmormântării