SERVICII FUNERARE ZALAU

Servicii oferite

SERVICII FUNERARE COMPLETE NON-STOP
SICRIE

Sicrie la preţuri accesibile, sicrie de lux modele unicat din import şi export. În aceste momente de grea încercare şi durere alegerea unui sicriu poate deveni foarte dificilă. La magazinul noastru vă punem la dispoziţie o gama largă de modele de sicrie, din diferite esenţe, cu modele şi culori variate. Preţurile sicrielor variază în funcţie de calitatea acestora. Dimensiunile standard ale unui sicriu pot avea mici variaţii, de aceea pentru lămuriri adresaţi întrebări companiei noastre.

Transport funerar intern şi international

Efectuăm transporturi funerare în ţară şi în străinătate autovehicule speciale frigorifice. Repatriem decedaţi din Europa oriunde în România şi din România oriunde în Europa.

Cosmetizare

Serviciul de cosmetică mortuară reprezintă pregatirea persoanei decedate pentru ceremonia de înmormântare şi constă în spălarea, îmbrăcarea, dacă este cazul bărbieritul, şi cosmetizare acesteia.

Îmbălsămare

Îmbălsămarea este o metodă artificială de conservare , practică a cărui obiectiv este acela de oprire a procesului de descompunere, conservare şi împiedicare a intrării într-o stare fizică neplacută a corpului neînsufleţit, lucru ce asigură desfăşurarea ceremoniei de înmormântare în condiţii de siguranţă şi igienă.

Accesorii Funerare

Vă oferim o gamă de produse şi accesorii necesare pentru desfăşurarea slujbei de înmormântare

Săpatul gropii şi înhumarea cadavrului

Săpat groapa sau ridicat placă de cavou. Personal pentru manipularea sicriului, înhumarea şi aşezarea coroanelor pe mormânt

Incinerare
Acte pentru rezolvarea ajutorului de înmormântare Sălaj

DESPRE NOI

Servicii funerare Rekviem vine în sprijinul familiei îndoliate, preluând organizarea procesului de înhumare sau încinerare.
Intr-un moment atât de delicat, vă promitem sa va fim alaturi

Servicii funerare Rekviem vine în sprijinul familiei îndoliate, preluând organizarea procesului de înhumare sau încinerare. Cu o experienta de peste 10 ani în domeniul serviciilor funerare, vă punem la dispoziţie o gama completa de servicii funerare, care acoperă toţi paşii în organizarea unei înmormantări de la strictul necesar , până la ultimele detalii, pentru a conduce persoana decedată pe ultimul drum,cu decenţă, respect şi recunoştinţă. În cazul decesului în afara ţării, suntem alături de dumneavoastră şi ne angajăm să aducem persoana pierduta înapoi acasă în cele mai bune condiţii şi în cel mai scurt timp.

 • Transport funerar

  Ne asumăm responsabilitatea pentru întocmirea transportului defunctului împreună cu documentația

 • Repatriere

  Repatriem persoane decedate din străinătate, respectiv cetățeni străini care au decedat pe teritoriul României.

 • Sicrie

  Sicrie de lux la prețuri accesibile, modele unice de import și export

 • Aranjamente florale

  Aranjamentul floral, coroană sau jerbă aduce un ultim omagiu persoanei dragi decedate.

Vă rugăm să ne contactați!

Contactați-ne pentru a vă oferi o ofertă detaliată și personalizată conform cerințelor și nevoilor familiei dumneavoastră!