ZILAHI TEMETKEZÉSI SZOLGÁLTATÁS

Szolgáltatás

NON STOP Teljes körű temetkezési szolgáltatás
KOPORSÓK

Cégünk megfizethető és egyedi luxus koporsókkal rendelkezik. Egy kedves személy elhalálozása okozta nehéz pillanatokban a koporsó kiválasztása is nehéz feladattá válhat. Üzletünkben rendelkezésükre biztosítunk egy igencsak széles termekskálát, különböző mintájú , szinű és faeszenciájú koporsókkal. Az árak változóak a koporsók minőségétől függően. Bizonyos esetekben a koporsók méretei a standard méretektől elterőek lehetnek, ezért ezek tisztázása érdekében vegyék fel cégünkkel a kapcsolatot.

Hazai és nemzetközi halottszállítás

Halottszállítást vállalunk az országban és külföldön szpeciális hűtős járművekkel. Külföldön elhunyt személyek esetén biztosítjuk Európából Romániába történő hazaszállítást, valamint Romániából bárhova Európába történő szállítást.

Kozmetika

Az elhunyt személy kozmetikálása a temetkezési szertartásra való felkészülést jelképezi, ami mosdatásból, felöltöztetésből valamint szükség esetén borotválkozásból és kozmetikázásból áll.

Balzsamozás

A balzsamozás egy mesterséges tartósítási módszer, mely megállitja a bomlási folyamatot és a szervezet kellemetlen fizikai állapotba jutását, azért , hogy a temetési szertartás biztonságos és higiénikus körülmények között zajlódjon.

Temetkezési kellékek

A temetkezési szertartás levezényléséhez szükséges termékek és kiegészítők számos kinálatát biztosítjuk önöknek.

Sírásás és a holttest eltemetése

A gödör kiásása vagy a sirkő fedlap(boltozat) felemelése, elmozdítása. Személyzetet biztosítunk a koporsók kezelésére, hantolására valamint a koszorúk elhelyezésére a sírra.

Hamvasztás
A temetési segély intézéséhez szükséges dokumentumok Szilágy megyében

RÓLUNK

A Rekviem temetkezési szolgáltatás a gyászoló család segitségére áll, átvéve a temetés és a hamvasztási folyamat megszervezését.
A nehéz pillanatokban igérjük, hogy tamogatást nyújtunk önöknek.

A Rekviem temetkezési vállalat támogatja a gyászoló családot a temetés vagy hamvasztás okozta nehéz pillanatokban, vállalva ezek megszervezését. Cégünk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik, teljeskörű temetkezési szolgaltatást biztosítva a temetés megszervezésének legelső lépéseitől az elhunyt személy utolsó útjára való vezetésig. Külföldön történő elhalálozás esetén, elszántak és elkötelezettek vagyunk abban, hogy az elhunyt személyt a legjobb feltételek mellett és a legrövidebb idő alatt haza szállítsuk.

 • Temetkezési szállítás

  Felvállaljuk az elhunyt szallítását a dokumentációval együtt

 • Hazaszállítás

  Halottszállitást vállalunk az országban és külföldön szpeciális hűtős járművekkel. Külföldön elhunyt személyek esetén biztosítjuk Európából Romániába történő hazaszállitást, valamint Romániából bárhova Európába történő szállitást.

 • Koporsók

  Egyedi koporsók elerhető és luxus áron, import és export-ból .

 • Koszorúk, csokrok, virágdíszek

  Egy koszorúval, csokorral vagy különféle alkalmi virágdísszel utolsó tisztelgésünket fejezhetik ki az elhunyt személy előtt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Részletes ajánlatunkért, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!